top of page

Ons programma

Wilt u weten wat wij bieden?

Graduación Bilbao_edited.jpg

+9000

tandartsen wereldwijd

afgestudeerd

Alter Globus

+40

landen

IMG_9057_edited.jpg

+ 7600

les uren per jaar

Öffnen Sie das Lehrbuch in der Bibliothek

+ 38

jaar ervaring

IMG_6625.JPG

LIVETIME SUPPORT

Bij POS zijn onze studenten niet zomaar studenten, ze maken deel uit van een grote familie. Door je in te schrijven voor de opleiding Progressive Orthodontic Seminars, sluit je je aan bij een familie van meer dan 9.000 tandartsen over de hele wereld. Als POS-lid heb je toegang tot veel bronnen die je zullen helpen, zelfs nadat je je training bij ons hebt voltooid.

FREE LIVE TIME RETAKE

POS biedt haar afgestudeerden de mogelijkheid om gratis en levenslang de reeds gevolgde cursussen te herhalen, zowel face-to-face als online. Verfris uw kennis door opnieuw seminars bij te wonen of vraag toegang aan om online cases en video's te bekijken, zonder dat u de deur uit hoeft.

Dr Krennrich.jpg
IMG_8300+copy-2237126126-O.jpg

HET BESTE ADVIES

We weten dat orthodontie in het begin ingewikkeld kan zijn, daarom nemen veel van onze instructeurs deel aan het programma 'Consulting' voor advies, diagnose en casemanagement. Zo zullen studenten meer zelfvertrouwen krijgen en leren van ervaren instructeurs die hun casus zullen bekijken, correcties zullen aanbrengen, hun behandelplan zullen verfijnen en advies zullen geven. Deze service is erg populair bij studenten en afgestudeerden en is op elk moment tijdens je carrière beschikbaar.

 

Voor alle POS-studenten is de eerste case gratis.

VRAAG EN WIJ ZULLEN U HELPEN

We weten dat het geen gemakkelijke opgave is om een ​​nieuw specialisme in de praktijk op te nemen. Dankzij onze ervaring in duizenden tandheelkundige praktijken kunnen wij u adviseren. Laat onze medewerkers u helpen uw doel te bereiken en effectieve orthodontie aan te bieden in uw dagelijkse praktijk. Deze diensten zijn gratis en op elk moment beschikbaar voor onze studenten en afgestudeerden.

DSC_0440.JPG
Beim Brainstormen

REFFERAL

Als u onze cursus aanbeveelt bij uw collega's, belonen wij u met een geschenk, u kunt uit een selectie van artikelen kiezen. Download hier onze brochure.

Refferral brochure

bottom of page