top of page

Uitgebreide diagnose
met de hulp van experts Voorspelbare resultaten

Met de Consulting-service streven we er bij Progressive naar om onze studenten te helpen de beste orthodontische behandelingen aan te bieden aan elk van hun patiënten. Of het nu gaat om een ​​eerste diagnose of een casus die gedurende de hele behandeling moet worden opgevolgd, onze instructeurs stellen hun kennis en ervaring ter beschikking aan studenten en afgestudeerden zodat ze altijd een volledig en voorspelbaar behandelplan hebben.

Zo is succes in ieder geval gegarandeerd.

Consulting.png

Consulting

Krijg vertrouwen en leer van ervaren instructeurs die uw diagnostische werk beoordelen, correcties aanbrengen, uw behandelplan verfijnen en aanbevelingen doen.

Dr. Yu en clase.jpg

Hoe werkt het?

Onze consultatie- en casus diagnose service is gebruiksvriendelijk. Upload uw records naar SmileStream, kies een instructeur en laat u de rest van de weg begeleiden.

Why are we different.jpeg

Wat ons onderscheidt?

Wij zijn van mening dat een goede planning voordat de behandeling begint, leidt tot meer consistente gevallen, een betere klinische ervaring en betere resultaten.

aligner_consulting.jpg

Aligner Consulting

Onze instructeurs zijn niet alleen gekwalificeerd om de vaste orthodontische gevallen te behandelen, maar hebben ook ruime ervaring met aligner behandelingen. Daarom kunnen ze u helpen, ongeacht het systeem dat u gebruikt.

virtual Consulting.png

Virtual Consulting

We hebben de online diagnose vereenvoudigd door een virtuele ontmoeting met de instructeur op te zetten. Check de beschikbaarheid van uw adviseur en maak een afspraak om kennis te maken en uw zaak te bespreken.

meet Consultants.jpeg

Onze instructeurs

Gedurende hun loopbaan hebben onze instructeurs honderden gevallen van allerlei aard gezien, patiëntendossiers geanalyseerd, behandelplannen gecorrigeerd of verfijnd en veel tandartsen gedetailleerd advies gegeven.

bottom of page