top of page

Progressive Digital Orthodontics

Met genoegen presenteren wij onze vooruitstrevende digitale orthodontie benadering, u aangeboden door 's werelds nummer 1 leider in orthodontisch onderwijs. We hebben een Intra Orale Scanner en onze Medit Progressive App ontwikkeld om orthodontische behandelingen te vereenvoudigen

Amsterdam
27 & 28 januari 2024

Dr. Collins Harrell, POS-trainingsdirecteur, zal in Amsterdam zijn om het nieuwe tijdperk van Progressive te presenteren: een revolutionaire visie op orthodontie met een 100% digitale aanpak.

 

Progressive heeft samen met Medit, een leverancier van scanners en 3D-oplossingen voor tandheelkundige klinieken, software ontwikkeld die de praktijk van de orthodontie aanzienlijk vereenvoudigt met 3D-simulaties van behandelresultaten in slechts 5 minuten. Daarnaast zullen we ook andere technologische innovaties presenteren, zoals het patiëntmonitoringsysteem waarmee uw kliniek efficiënter kan werken en de nieuwe Progressive Aligners.

 

We zouden graag willen dat u deelneemt aan dit tweedaagse wereldwijde evenement, waar we u de nieuwste POS-technologieoplossingen laten zien die de toekomst van de orthodontie vorm zullen geven.

  • Leer meer over een compleet nieuwe manier om orthodontie te benaderen met behulp van technologie om de efficiëntie, productiviteit en winst van uw praktijk te verhogen.

  • Ontdek hoe u de nieuwste POS-technologie-innovaties kunt benutten om de diagnosetijd in veel gevallen te verkorten, de samenwerking tussen patiënten te vergroten en de algehele ervaring voor zowel arts als patiënten te verbeteren.

  • We laten u het eindresultaat zien van het werk van Dr. Don McGann van de afgelopen vijf jaar

  • Ontmoet onze CEO Miles McGann, onze Europese instructeurs en de rest van onze Progressive familie!

€199 voor beide dagen!

Speciale actie

Als u zich aanmeldt met een niet-POS-collega,

krijgt u beiden 50% korting 

Op zaterdagmiddag wordt er een cocktail geserveerd.

Alle deelnemers zijn uitgenodigd.

Inside V6 FINAL (1).png
Aanmeldformulier

Bedankt voor uw aanmeldformulier!
U ontvangt binnen 48 uur de factuur. Houd er rekening mee dat inschrijving pas compleet is zodra de betaling ontvangen is.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page